Danmark

Holland

Canada

Canada

Danmark

Hviderusland

Indonesien

Schweiz

England

Tyskland

Schweiz

Norge

Rumænien

England

Bæredygtighed - at bruge ressourcerne fornuftigt

  • DACS Video Channel

For DACS er bæredygtighed først og fremmest et spørgsmål om at bruge ressourcerne ansvarligt og få mest muligt ud af dem - uanset om det er varme, el, installationer eller materialer. Hvis du ikke træffer de rigtige valg på disse områder, vil dine energiregninger som fjerkræ- eller svineavler sluge en stor del af dit overskud.

Ét sted, hvor det er yderst vigtigt at fokusere på energiforbruget, er ventilationssystemet. Og det er netop her, vi har fokuseret på at udvikle det mest energieffektive ventilationssystem, der findes.

Vores gennemtestede og energieffektive ventilationsløsninger hjælper dig med at holde driftsomkostningerne nede og dermed øger din konkurrencekraft. Vores ventilationssystemer fungere på en måde, så al den varmeenergi, dine dyr producerer, bliver udnyttet til sidste kalorie - der er ingen grund til at sende varme ud af stalden, når du i stedet kan udnytte denne gratis varme til at holde dine dyr varme og din bundlinje sund.

Prøv os. Vi garanterer, at du bliver positivt overrasket over, hvor store besparelser, du kan opnå med vores ventilationssystemer.

Send os en email med dine spørgsmål, og vi svarer så hurtigt som muligt.