Her Royal Highness Princess Benedikte visiting DACS, Hannover Fair 2014

Our test facilities

DACS receiving the Danish Sustainability award 2014

DACS – ventilation i verdensklasse

  • DACS Video Channel

DACS A/S er et familieejet firma, som gennem mere end 30 år har udviklet, produceret og leveret ventilation og styresystemer til produktion i fjerkræ- og svinestalde. Vi har brugt vores omfattende viden om animalsk produktiont i udviklingen af nye produkter, så vi sikrer vores kunder markedets bedste ventilationsløsninger. Løsninger, som sikrer optimal dyrevelfærd, og som samtidig har markedets laveste forbrug af såvel varme som el.

Vi kender dine udfordringer
Hos DACS er vi først og fremmest fagfolk - håndværkere, konstruktører og ingeniører - og vi lægger stor vægt på at være der for vores kunder og involvere os i deres projekter. Vi kender din verden, forstår dine udfordringer og vi står altid selv i forreste linje. Vi er fleksible, til at få fat i og vi følger op på afsluttede projekter og servicerer vore kunder. Vi udvikler og tester selv vores produkter. Vi ejer selv alle produktionsværktøjer og har dermed fuld kontrol over leverancerne. Dette, i kombination med et meget stort lager, sikrer meget høj leveringssikkerhed.

Markedets mest energieffektive ventilationssystemer
DACS’ ventilationsløsninger er markedets mest energieffektive og flytter mere luft ved et lavere energiforbrug end alle andre på markedet. Ventilatorerne er testet i vores egen vindtunnel i et forskningsprojekt i samarbejde med universiteterne i hhv. Aarhus og Aalborg og med Teknologisk Institut. Vi har naturligvis også testet vore konkurrenters ventilatorer, så vi kan dokumentere, hvad vi siger.

DACS har vundet den danske pris for bæredygtige, europæiske produkter 2014 med vores nye gavlventilator, MagFan

Ring 75 77 19 22 og få mere at vide om, hvad vi kan gøre for dig, dine dyr og din bundlinje.