Vores vindtunnel, som vi bruger i udviklingsarbejdet, er Nordeuropas største

Et CFD-billede fra en test af strømningsforhold foretaget i vores vindtunnel

DACS har leveret en komplet klimaløsning til otte nye kyllingestalde i Hooks Drove, England

DACS har vundet den danske pris for bæredygtige produkter med MagFan

Nyhedsoverblik

 • DACS Video Channel
 • Otte nye kyllingestalde i England

  26-06-2015

  DACS har netop færdiggjort det sidste af otte nye kyllingestalde i Hooks Drove projektet i England.

  DACS har leveret en komplet klimaløsning til projektet. Hvert af de otte huse (21,5 X 140 meter) er ustyret med 28 CoronaD indblæsere, 22 HE740 udsugere, et HPC kølesystem, 5 AddAir kaloriferer/varmevekslere og et et elektrisk styresystem, hvori ACS6 klima- og produktionsstyringerne er integreret.

  Projektet er implementeret i samarbejde med vores partner, BPS equipment.

 • Installation af 135 MagFan ventilatiorer på Filippinerne

  27-01-2015

  Vi har netop installeret 135 MagFan ventilatorer i en ny fjerkræstald hos Birdsteel Farm i Balamban, Cebu, Filippinerne. Birdsteel Farm har hidtil produceret 1.000.000 kyllinger om året. Når de nye fjerkræstalde er fyldt, vil den årlige produktion være på 3.000.000 kyllinger.

 • DACS får bæredygtighedspris for MagFan

  16-06-2014

  DACS har vundet EU's danske miljøpris 2014 for bæredygtige produkter. Vi vandt prisen for udviklingen af MagFan. Bedømmelsesudvalget skriver i sin begrundelse: "DACS A/S tildeles miljøprisen i kategorien ”Bæredygtige Produkter” for udvikling af den meget effektive ventilator MagFan. Den store ventilator udviser særdeles høj effektivitet og kan dermed reducere Carbon Footprint markant i forhold til traditionelle ventilatorer i store industri- og staldbygninger. Derudover er der fokuseret på optimerede driftsforhold og funktionelt design. Der er også i tænkt i effektivitet og fleksibilitet i forhold til forskellige typer el-net, transport og materialevalg. Efter ophør af brug kan materialer adskilles, fraktionssorteres og genbruges. Bedømmelseskomiteen vurderer, at MagFan lever op til kriterierne for bæredygtige produkter."

  Prisen blev overrakt af miljøminister Kirsten Brosbøl ved et arrangement i Ingeniørhuset i København.