Erwin Nijssen, The Netherlands

Poultry house, Erwin Nijssen, The Netherlands

Cookies

  • DACS Video Channel

COOKIE POLITIK

1. Cookies på vores hjemmeside

Vi bruger cookies på hjemmesiden til at forbedre brugervenligheden bl.a. ved at huske dine indstillinger og indsamle viden om, hvordan du og andre brugere færdes på hjemmesiden. Vi optimerer løbende vores hjemmeside på baggrund af dette, så du og andre brugere sikres en god oplevelse hos os.

Der lagres automatisk cookies på din enhed, når du færdes på hjemmesiden, da det giver dig den bedste brugeroplevelse. Du kan se herunder, hvordan du sletter dem igen.

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din enhed for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Cookies sletter sig selv efter nogen tid, men de fornyes efter hvert nyt besøg på hjemmesiden. På følgende link kan du se, hvordan du sletter eller blokerer for cookies:http://minecookies.org/cookiehandtering

2.2 Google Analytics

Vi bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller køb. Ved bestilling hos os indsamles oplysninger som navn, telefonnummer, e-mail, baggrund mv.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af hjemmesiden. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dig.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos DACS A/S, skal du rette henvendelse på mail@dacs.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

4. Ejeroplysninger

Har du yderligere spørgsmål til vores brug af cookies, er du velkommen til at rette henvendelse til os:

DACS A/S
Falkevej 18,
8766 Nørre Snede 
Denmark
Telefon: 00 45 75 77 19 22
Email: mail@dacs.dk